Picart Studio

Despre

Picart Studio, studio foto destinat familiei si copiilor.

 

Copilul tau inseamna puritate, iubire si fericire, zambet sincer, joaca, amuzament, viata traita la cel mai frumos sentiment. Insa, timpul trece, si cat apasam noi pe butonul aparatului, te trezesti ca piticul tau e deja un adolescent care incet-incet invata sa isi deschida aripile si se pregateste sa infrunte viata de unul singur! Sau ca printesa ta, ghemotocul acela mic de om, mai are putin si devine si ea la randu-i, mama.  De aceea, amintirile cu tanara familie de acum, sunt de nepretuit.

Noi avem soluții ca tu și micuțul tău să aveți cele mai frumoase cadre încă de la primele întâlniri. Fie separat, fie cu familia, fie doar cei mici sau cei mari, noi îți garantăm un album de amintiri de neuitat. Insistăm, avem răbdare și cu cei mici, și cu cei mari până obținem poza de familie, demnă de o ramă frumos lucrată și care, trebuie să te obișnuiești, va fi luată și admirată de fiecare musafir!

Nu uitam nici de viitoarele mamici! Cum ar fi ca peste ani, copilul tau sa vada cum era el in burtica ta? Pentru ca mai apoi sa vada cum arata la 1 luna, la 3 luni, la 6 luni, la prima lui aniversare...

Copilul tau creste, stim asta, iar noi avem idei pentru toate etapele speciale din viata lui. Cu timpul, fotografiile vor fi comoara copilariei/adolescentei lui.

Și oricât ai nega, știm ca fiecare eveniment important din viata ta este special pentru tine si din acest motiv, noi ti-l transformam in amintiri cu suflet. 

Cine suntem noi? Hai să ne cunoaștem! Te invităm în studioul nostru, cu super decoruri și recuzită, cu o cafea din partea noastră și, cine știe, poate și cu alte surprize!